139,00 kn

Kategorija: Njega lica

Prva dermatološka BB krema s višestrukim djelovanjem protiv crvenila i zaštitnim faktorom SPF 30

Sensibio AR BB Cream krema njeguje i štiti osjetljivu kožu lica, sklonu pojavi privremenog ili trajnog crvenila. Aktivni sastojci poboljšavaju stanje kože i prokrvljenost kože kod pojačane osjetljivosti i crvenila lica, prekrivaju nedostatke i nepravilnosti poput tekućeg pudera i štite od štetnog djelovanja sunčevog zračenja poput kreme za zaštitu od sunca. Zahvaljujući biranim sastojcima, krema umiruje, popravlja strukturu kože i potiče regeneraciju, vraća potrebnu vlažnost i hrani kožu, čini je mekom i baršunastom, prekriva vidljivo crvenilo te štiti od sunčevog zračenja (SPF 30, UVA 17). Zahvaljujući prirodnim pigmentima, krema se prilagođava prirodnoj boji tena i čini odličnu podlogu za make-up. Osobito je primjerena za kožu preosjetljivu na parabene i uobičajene kozmetičke sastojke koji mogu izazvati nadražaj.

NAMJENA: 

  • Štiti od širenja i slabljenja krvnih žila te razvoja crvenila (Rosactiv®)
  • Brzo i intenzivno umiruje nadražaj i crvenilo kod osjetljive kože (enoksolon, alantoin, ekstrakt uljane repice)
  • Djeluje umirujuće, hidratantno, hranjivo i štiti od djelovanja agresivnih sastojaka iz okoline (fitosteroli iz avokada, hidroksiprolin, glicerin, natrijev pirolidonkarboksilat)
  •  Neutralizira štetno djelovanje slobodnih radikala (vitamin E)
  •  Učinkovito prekriva crvenilo i ujednačuje boju tena (prilagodljivi pigmenti)
  •  Kožu čini baršunasto mekanom
  •  Štiti od štetnog djelovanja sunčevog zračenja (SPF 30)

PRIMJENA: Nanijeti 1 – 2  puta na dan, na prethodno očišćenu kožu lica. Za čišćenje lica se preporuča Sensibio H2O AR micelarna otopina.

PAKIRANJE: 40 ML

Pročitaj više