159,00 kn

Kategorija: Antiage

Visoke koncentracije sastojaka u jednoj vrećici koji dokazano smanjuju broj, dubinu i duljinu bora već u 8 tjedana. Sinergističko djelovanje MSM-a, vitamina C i Q10. Smanjuje bore, vraća koži elastičnost i energiju. Pojačava učinak drugih dodataka prehrani. Preporučuje se koristiti već nakon 25. godine života, posebno osobama koje su izložene stresu i užurbanoj svakodnevici koja ostavlja trag na koži.

MSM je skraćenica za metilsulfonilmetan – organski oblik sumpora koji nalazimo u svježem voću i povrću. Sumpor je vezan za metilnu skupinu koja omogućuje njegovu visoku bioraspoloživost i iskorištavanje u organizmu. Unatoč visokoj bioraspoloživosti i njegovoj prisutnosti u namirnicama, u organizmu se često javlja nedostatak MSM-a. Razlog je njegova nestabilna priroda i razgradnja prilikom termičke obrade, zamrzavanja i pripreme hrane, zbog čega ga je neophodno nadoknaditi dodacima prehrani.

SADRŽI U PREPORUČENOJ DOZI (50 ml)

Metilsulfonilmetan   400 mg

Koenzim Q10   50 mg

Vitamin C   500 mg

SASTOJCI

Dekstroza; metilsulfonilmetan; L-askorbinska kiselina; aroma: naranče; regulator kiselosti: limunska kiselina; koenzim Q10; tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat; sladilo: steviol glikozidi.

UPUTE ZA UPOTREBU

Preporučena doza je jedna vrećica dnevno otopljena u čaši vode ili soka.

PAKIRANJE: 20 vrećica

Pročitaj više