253,84 kn

Kategorija: Antiage

NEOVADIOL MAGISTRAL Hranjivi balzam za gustoću kože

San o idealnoj koži postaje stvarnost, čak i za zrelu kožu
Za sve žene koje koje imaju zrelu kožu i žele se boriti protiv: pogoršanja gubitka gustoće, povećanja krhkosti i suhoće kože.

Učinkovitost

TEHNOLOGIJA OBNOVE TKIVA+VITALNA OBNAVLJAJUĆA ULJA:
Više od 30 godina ekspertize na području inženjeringa tkiva omogućuje Laboratorijima Vichy stvaranje tehnologije obnove tkiva koja može obnovitigustoću kože.* test in vitro

Ova je inovacija postala moguća zahvaljujući jedinstvenom spoju aktivnih sastojaka: Proteic Gf koji potiče čimbenike rasta, proteine neophodne za strukturalnu obnovu kože, i Pro-Xylane koji ojačava potporna tkiva, spremnike čimbenika rasta.

Kako bi udovoljili potrebama zrele kože , Laboratoriji Vichy su objedinili aktivne sastojke za obnovu tkiva i novu generaciju vitalnih obnavljajućih ulja. Osim što su hranjiva, ova ulja doprinose i rekonstrukciji kože zahvaljujući iznimno bogatom sastavu omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama. Odabrana su zbog svojih njegujućih svojstava: smiruju, obnavljaju, revitaliziraju i štite kožu te joj vraćaju vitalnost.

Vitalna* obnavljajuća ulja pružaju više od hranjenja kože. Udružena sa Pro-Xylanom i Proteic Gf-om obnavljaju** kožu.

Mekana i ugodna, koža iz dana u dan djeluje punije.
Ponovo gusta koža za 8/10 žena***
*Moć ulja
**Test in vitro
***Samoocjenjivanje, 49 žena, 8 tjedana.

PRIMJENA

Nanijeti svakoga jutra i/ili večeri.

SIGURNOST

Hipoalergena formula je ispitana pod dermatološkim nadzorom i obogaćena je termalnom vodom Vichy koja umiruje i jača kožu.

PAKIRANJE: 50 ml

Pročitaj više