300,61 kn

Kategorija: Antiage

Antioksidacijski serum koji pojačava blistavost kože

Oživljena blistavost kože. Ujednačen ten. Sužene pore. Zaglađene bore.
Za žene s prisutnim zakovima umora, neujednačenim tenom bez sjaja, vidljivim porama i sitnim borama.

Idéalia inovacija: laboratoriji Vichy istražili su utjecaj ubrzanog načina života (stres, umor, nedostatak sna, otežane životne situacije) na kvalitetu kože u svrhu formuliranja prvog Vichy seruma koji pojačava blistavost kože: prvi učinci dokazani kroz 8 dana. Serum bogat flavonoidima citrusa antioksidacijskog djelovanja, energizirajućim adenozinom i ekstraktom korijena sladića koji posvjetljuje ten. S novom tekućom, nezrnatom, neljepljivom teksturom koja se upija u trenu koži daje 24-satnu optimalnu hidrataciju. Lagan je, a opet snažan što odgovara i masnoj i suhoj koži te je pogodan za slojevito nanošenje bez opasnosti da se sloj drugog nanesenog proizvoda skine. 

KOMPLEKS ZA POJAČAVANJE BLISTAVOSTI:
Ekstrakt korijena sladića u kombinaciji s flavonoidima citrusa antioksidacijskog djelovanja, fermentiranim adenozinom i Vichy mineraliziranom termalnom vodom u formuli za blistavu kožu ispunjenu energijom.
24-satna hidratacija.

Za osjetljivu kožu. Hipoalergeno. Ispitano pod dermatološkim nadzorom

Idealia serum statistički značajno poboljšava vidljivost sitnih bora (-4%), blistavost kože (+30%) i homogenost tena (+17% poboljšanja) nakon 4 tjedna nanošenja.

PRIMJENA: 

Nanijeti prije uobičajene dnevne njege. Izbjegavati područje oko očiju.

PAKIRANJE: 30 ml

 

Pročitaj više