211,72 kn

Kategorija: Antiage

Emulzija za zaglađivanje prvih bora za mješovitu kožu
Djeluje antistresno, opušta i hrani kožu

Koža je usko povezana sa živčanim sustavom. Uz pomoć cvjetne neuro-kozmetike, Laboratorij Nuxe pronašao je prirodno rješenje za zaglađivanje prvih mimičkih bora. Djeluje antistresno i opuštajuće na kožu. Sadrži 88,7% sastojaka prirodnog porijekla.

Prve mimičke bore i sitne linije vidljivo su smanjene, koža postaje mekša, opuštenija i oslobođena od stresa. Mješovita koža savršeno je matirana i smanjeno je lučenje sebuma. 

Proizvod je namijenjen mješovitoj koži i dobnoj skupini od 30 godina na dalje ili već od pojave prvih mimičkih bora. Mogu ga koristiti žene i muškarci.

Vrhunski prirodni sastojci
4 NUXE PATENTA

Dvostruko cvjetno neuro-kozmetičko djelovanje:
3 ekskluzivna NUXE patenta: Kombinacija sjemenki modrog lotosa, sjemenki maka i korijena bijelog sljeza djeluju na smanjenje broja neurotransmitera (acetilkolin, CGRP i supstanca P) zbog čega se smanjuje broj mišićnih kontrakcija i mikronapetost kože te se sprečava pojava prvih mimičkih bora.
1 patent koji čeka registraciju: Novo neuro – opuštajuće djelovanje pomoću koncentriranog ekstrakta korijena drva božura koji produljuje životni vijek enkefalina, molekula „dobrog osjećaja“.

Primjena: Svaki dan ujutro i navečer nanesite na temeljito očišćenu kožu lica i vrata. Za područje oko očiju nanesite laganu Nirvanesque® Yeux okoloočnu kremu protiv prvih mimičkih bora.

Pakiranje: 50 ml

Pročitaj više