950,55 kn

Kategorija: Njega kose

Forte serum-gel sadrži posebna formula protiv vrlo jakog ispadanja kose, kod oštećenog i iritiranog vlasišta te prorijeđene kose.

Thymuskin® FORTE serum-gel za intenzivno poticanje rasta kose aplicira se pomoću pipete što olakšava doziranje i pospješuje učinkovitost

Dolazi iz terapijska linija koja je rezultat dvadesetpetogodišnjeg iskustva u proizvodnji. Preparati iz ove linije sadrže dvostruku koncentraciju kompleksa djelatnih tvari. Uz to, receptura sadrži tenzide najnovije generacije – vrlo blage i pH neutralne čistače. Izabrane sirovine pospješuju raščešljavanje kose i daju joj poseban sjaj. Pakiranje omogućuje učinkovito i ekonomično doziranje.

Sadrži isključivo pomno odabrane sastojke vrhunske kvalitete i visoke koncentracije. Vrlo snažno djeluje na poboljšanje strukture kose. Ispadanje kose će se postepeno smanjiti, a aktivirat će se rast novih vlasi.

PRIMJENA: Nanosi se na oprano vlasište – razdijelite kosu na više mjesta (otprilike 5) kako biste bili sigurni da ste ravnomjerno nanijeli preparat. Na svaki razdjeljak nanesite preparat punktualno na 4 do 5 točaka, a pri tome pazite da ne nanesete preveliku količinu kako biste izbjegli kapanje ili curenje s vlasišta. Za tu svrhu koristite pipetu, a kod preparata bez aplikatora, preparat dozirati laganim pritiskom na bočicu. Umasirajte preparat kako bi se u potpunosti upio u vlasište. Zatim se počešljajte na željeni način. Preparat se ne ispire.

Pakiranje: 200ml

Pročitaj više