639,04 kn

Kategorija: Njega kose

Serum-gel ima posebnu formulu protiv vrlo jakog ispadanja kose, kod oštećenog i iritiranog vlasišta, te prorijeđene kose.

Sadrži dvostruke koncentracije djelatnih tvari u odnosu na klasičnu liniju proizvoda.

Thymuskin® FORTE serum-gel za intenzivno poticanje rasta kose aplicira se pomoću pipete što olakšava doziranje i pospješuje učinkovitost.

Savjetuje se svakodnevna primjena kombinacije preparata.

Thymuskin® FORTE serum za intenzivno poticanje rasta kose je terapijski preparat iznimne kakvoće, učinkovit i kod vrlo jakog, hereditarnog gubitka kose. Sadrži isključivo pomno odabrane sastojke vrhunske kvalitete i visoke koncentracije. Vrlo snažno djeluje na poboljšanje strukture kose. Ispadanje kose će se postepeno smanjiti, a aktivirat će se rast novih vlasi.

PRIMJENA: Thymuskin® se ravnomjerno nanosi na oprano vlasište – razdijelite kosu na više mjesta (otprilike 5) kako biste bili sigurni da ste ravnomjerno nanijeli preparat. Na svaki razdjeljak nanesite preparat punktualno na 4 do 5 točaka, a pri tome pazite da ne nanesete preveliku količinu kako biste izbjegli kapanje ili curenje s vlasišta. Za tu svrhu koristite pipetu, a kod preparata bez aplikatora, preparat dozirati laganim pritiskom na bočicu. Umasirajte preparat kako bi se u potpunosti upio u vlasište. Zatim se počešljajte na željeni način. Preparat se ne ispire.

PAKIRANJE: 100ml

Pročitaj više