294,13 kn

Kategorija: Njega kose

Kombinacija aktivnih supstancija Classic šampona poboljšava opskrbu stanica folikula kose u fazi rasta

Prisutni folikuli kose ponovno se aktiviraju, nastaju nove vlasi te se značajno produljuje faza rasta. Thymuskin® može potaknuti ponovni rast kose i na mjestima već zahvaćenima ćelavošću koja nisu starija od 3 godine.

Preparati su dostupni u različitim jačinama te su pripremljeni s različitim pomoćnim tvarima, ovisno o tome koji se terapijski cilj želi postići. Redovita primjena preparata indicirana je kod:

  • ispadanja kose,
  • smetnji poput pucanja kose, lomljenja kose i osjetljivog vlasišta,
  • phuti,
  • za poticanje rasta kose,
  • za zaštitu kose od vanjskih utjecaja.

PRIMJENA: Prije primjene šampona kosu temeljito isprati toplom vodom. Zatim umasirati šampon laganim pokretima u kosu i vlasište, pustiti da djeluje najmanje 1min, te temeljito isprati toplom vodom. Ocijedite i osušite kosu ručnikom. Šampon otvara pore i tako priprema kosu i vlasište za bolju resorpciju aktivnih tvari.

Thymuskin® šamponi su koncentrirani, te se preporučuje koristiti male količine preparata – jedna doza neka bude veličine lješnjaka za kratku kosu, a duplo veća kod duge kose. Nakon sportskih aktivnosti, plivanja u bazenu ili moru, nakon sunčanja ili znojenja, te nakon farbanja ili minivala, savjetuje se iritiranu kosu i vlasište oprati Thymuskin® šamponom.

PAKIRANJE: 200 ml

Pročitaj više