116,90 kn

Kategorija: Njega kose

Phytocolor boje su PRVE TRAJNE BOJE ZA KOSU BEZ AMONIJAKA, S BILJNIM PIGMENTIMA, koje jamče dugotrajnu boju, lijepu kosu i nježne su za vlasište. Phytocolor boje su prve trajne boje za kosu bez amonijaka, s biljnim pigmentima, koje jamče dugotrajnu boju, lijepu kosu i nježne su za vlasište. 

Tekstura proizvoda je baršunasta krema koja se lako, jednoliko i precizno nanosi od korijena do vrha vlasi te 100 % prekriva sijede vlasi već od prvog nanošenja. Nova Phytocolor formula sada je obogaćena jedinstvenim kompleksom biljaka koje omogućuju veći raspon boja.

 • Dugotrajna je i nježna za vlasište i kosu te sadrži visoki postotak biljnih pigmenata (do 74%, ovisno o pojedinoj nijansi boje) izoliranih iz 5 vrsta biljaka poznatima po jakom pigmentirajućem djelovanju, za postizanje intenzivne, prirodne boje kose.
 • Formula je dodatno obogaćena ekstraktom kore žižule( kineske datulje) i Epaline™ ulja koji umiruju vlasište i hidratiziraju kosu te djeluju protiv iritacija i svrbeža vlasišta nakon bojenja.
 • Sadrži i dragocjena monoi i jojoba ulja koja intenzivno i dubinski hrane i regeneriraju vlakna te osiguravaju kosi visoki sjaj i podatnost.
 • Bojanjem Phytocolor bojom kosa je zaštićena, nahranjena i sjajna a boja intenzivna, prirodnog izgleda i postojana.

SASTOJCI

 • krkavina (Rhamnus frangula L.): pigmenti iz njene kore za nijanse od zlatnožute do cimet smeđe
 • velika žutilovka (Gensisa tinctoria L.) Velika žutilovka: pigmenti dolaze iz cvjetnih grana, a daju žuto-narančastu boju
 • carsko oko (Coreopsis tinctoria): pigment iz cvjetne stabljike za žuto-narančaste nijanse
 • broć (Rubia tinctorum L.): pigment iz korijena za intenzivnu crvenu boju
 • kampehovo drvo koristi se u boji kako bi se dobile najtamnije boje
 • jojobino ulje i moni ulje hrane dubinski hrane kosu u daju joj intenzivan sjaj
 • ekstrakt žižule i epaline

PRIMJENA: Sadržaj kutije: 1 bočica s mlijekom za razvijanje sjaja boje, 50 ml; 1 tuba s kremom za bojenje, 50 ml; 1 tuba sa zaštitnom maskom nakon bojenja, 12 ml; 1 letak s uputstvom za uporabu; 1 par rukavica.

Pomiješajte kremu za bojenje sa zaštitnom maskom za bojenje i mlijekom za razvijanje sjaja za boje. Dobro proteresite! Uklonite vrh aplikatora i boje su spremne!

Prilikom pripreme boje, nanošenja i ispiranja proizvoda nužno je nositi rukavice priložene u kutiji. Mlijeko za razvijanje sjaja boje sadrži vodikov peroksid. Krema za bojenje sadrži fenilendiamine (toluendiamine).

NAPOMENA: Mogu izazvati alergijsku reakciju. Izbjegavajte kontakt s očima, a ukoliko proizvod dođe u kontakt s očima odmah ih temeljito isperite vodom. Nakon bojenja kosu dobro isperite. Ne koristite kremu za bojenje obrva i trepavica ili za drugu namjenu osim bojenja kose. Ne koristite kremu ako vam je kosa obojana kanom ili bojama na bazi metala. Čuvajte proizvod izvan dohvata djece. Nemojte koristiti ako ste već imali bilo kakav oblik alergijske reakcije na proizvode za bojenje kose, ako imate osjetljivo, nadraženo ili oštećeno vlasište te ako ste već imali reakciju na privremenu tetovažu crne boje koja se bazira na kani. Crne privremene tetovaže bazirane na kani mogu povećati rizik od alergija.

Pročitaj više