93,00 kn

Kategorija: Njega kose

Profesionalni lak za kosu. Umjereno učvršćivanje. Formula koja omogućuje izuzetno djelovanje. Neutralan miris tijekom nanošenja, u salonu i na kosi. Odlična profesionalna formula: optimalan ugođaj, prilagođen intenzivnoj profesionalnoj upotrebi, trenutno učvršćivanje bez ljepljenja, vrlo suho, bez vidljivih ostataka na kosi, visoki sjaj.

Lak za kosu, čija formula ne otežava posebno je izrađen za frizere koji rade na modnim revijama. Ako biste pitali bilo kojeg našeg frizera, rekao bi vam da je ovaj lak neophodan za trenutnu fiksaciju frizure. Proizvod pruža fiksaciju, nevjerojatan sjajni završetak i suhu formulu koja ne ostavlja kosu prečvrstom. Za bilo koju frizuru možete birati sprej sa različitim jačinama fiksacije. Probajte Infinium Soft za nježniju fiksaciju i rezultat prirodne savitljivosti kose ili Infinium Extreme koji pruža veoma jaku fiksaciju sa sjajnim završetkom.

BENEFITI:

Jaka fiksacija

Brzo sušenje

Bez otežavanja

Bez vidljivih ostataka

Sjajni završetak

NAČIN PRIMJENE: Koristite L’Oréal Professionnel Infinium Pure sprej na suhoj kosi. Nanesite ga sa udaljenosti od 15 - 20cm. Po potrebi, nanesite ga sa manje udaljenosti kako biste fiksirali određenu sekciju.

PAKIRANJE: sprej, 500 ml

 

 

 

Pročitaj više