99,45 kn 74,59 kn

Kategorija: Njega kose

Jedinstvena kombinacija vlakana lana i visoko upijajućih prašaka u 2 minute čisti kosu bez primjene vode te podiže vlasi kod korijena, za maksimalan volumen.

Uz nježan miris, i ovaj Klorane suhi šampon uklapa se u kosu i omogućuje završetak bez puderastog izgleda. Zajamčen učinak volumena 8 h.

PRIMJENA: Protresite prije uporabe i raspršite na kosu s udaljenosti od 15 cm. Pričekajte 2 minute, a zatim temeljito iščetkajte kosu.

NAPOMENA: Iznimno zapaljiv aerosol. Spremnik je pod tlakom: može eksplodirati ako se zagrijava. Čuvati od izvora topline, vrućih površina, iskrenja, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Ne raspršivati u otvoreni plamen ili druge izvore paljenja. Ne bušiti ili spaljivati čak i kad je prazan. Zaštititi od sunčeve svjetlosti. Ne izlagati temperaturi većoj od 50 oC/122 oF. Čuvati izvan dohvata djece. Ne raspršivati u blizini očiju. Ne udisati. Uporabiti na dobro provjetrenom mjestu. Koristiti samo prema uputama. Namjerna zlouporaba namjernim koncentriranjem i udisanjem sadržaja može biti štetna ili fatalna. Samo za vanjsku uporabu.

PAKIRANJE: 150 ml

Pročitaj više