892,04 kn

Kategorija: Ispadanje kose

Thymuskin med serum je sepecifičan po svojoj posebnoj formuli protiv jakog ispadanja kose te za vrlo osjetljivu kosu i vlasište.

Serum je namijenjen primjeni na suhom ili seborojičkom vlasištu te na područjima već zahvaćenima vidljivim gubitkom kose (ne starijim od 3 godine). Zahvaljujući posebno visokoj koncentraciji djelatnih tvari i posebnom načinu proizvodnje brzo postiže učinak normalizacije stanja kose i vlasišta bez ikakvih nuspojava.

PRIMJENA: Ravnomjerno se nanosi na oprano vlasište – razdijelite kosu na više mjesta (otprilike 5) kako biste bili sigurni da ste ravnomjerno nanijeli preparat. Na svaki razdjeljak nanesite preparat punktualno na 4 do 5 točaka, a pri tome pazite da ne nanesete preveliku količinu kako biste izbjegli kapanje ili curenje s vlasišta. Za tu svrhu koristite pipetu, a kod preparata bez aplikatora, preparat dozirati laganim pritiskom na bočicu. Umasirajte preparat kako bi se u potpunosti upio u vlasište. Zatim se počešljajte na željeni način. Preparat se ne ispire.

PAKIRANJE: 200 ml

Pročitaj više