69,00 € | 519,88 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Marbo aktivator napravljen je prema 100% prirodnoj formuli koja aktivira rast nove kose na prorijeđenim i ogoljelim regijama.

Marbo aktivator učinkovit je kod svih vrsta ispadanja kose (alopecia) – od najblažih, pa sve do alopecie totalis (potpuni gubitak kose i dlaka po licu i tijelu).

Redovitom primjenom Marbo aktivatora vrlo brzo progušćuje prorijeđeno vlasište i potiče rast nove kose na ogoljelim regijama, a postojeća kosa postaje čvršća i zdravija.
Desetogodišnjim dermatološkim iskustvom i praćenjem rezultata kod korisnika (djece i odraslih), potvrđeno je da je Marbo aktivator jedan od najuspješnijih prirodnih preparata u svijetu protiv alopecie areate (ispadanja kose na pečate). Njegovo djelovanje pojačano je uz Marbo Šampon 03.

Marbo aktivator preporuča se kod različitih problema vlasišta:

  • tanka i slaba kosa,
  • hormonski uzroci ispadanja kose (oboljenja štitnjače, cistični jajnici, trudnoća…),
  • povremeni sezonski gubitak kose,
  • terapija citostaticima i zračenje,
  • za kosu oštećenu kemijskim tretmanima.

PRIMJENA: Promućkati prije upotrebe. Blago utrljati u prorijeđene ili ogoljele regije, 1-2 puta dnevno, ne dulje od 5 min. Ne ispirati, a kosu prati MARBO Šamponom prema potrebi. Ponavljati svakodnevno, sve dok se tretirana mjesta ne popune kosom. Nanošenje  Aktivatora ne masti kosu, već dapače, njegovom uporabom kosa i vizualno djeluje gušće i čvršće.

SASTOJCI: Aqua (Planinska voda), Alkohol (alkoholna otopina), Rosmarinus Officinalis (Ružmarin), Urtica Dioica (Kopriva), Salvia Officinalis (Kadulja), Juglans Regia (Orah), Allium Sativum (Češnjak), Matricaria Chamomilla (Kamilica), Betula Alba (Breza), Salix Alba (Bijela vrba), Arctium Lappa (Čičak), Hedera Helix (Bršljan).

PAKIRANJE: 180 ML

Pročitaj više