13,20 € | 99,47 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Proizvod Lipikar SYNDET AP+ je kremasti proizvod za pranje namijenjeno novorođenčadi, dojenčadi, djeci i odraslima koji imaju kožu sklonu atopiji.

Prikladno za osjetljivu kožu sklonu svrbežu koji dovodi do svrbežu. Prikladno za tjemensko područje u male djece i za tretiranje tjemenice. Proizvod Syndet AP+ odmah umiruje i pomaže u sprečavanju velike isušenosti,, već od tuširanja.

Vrlo nježna formula za pranje tijela obogaćena karite maslacem i niacinamidom u kombinaciji s Aqua Posae Filiformis, novim i ekskluzivnim patentiranim aktivnim sastojkom za djelovanje na odlučujuće čimbenike kože sklone atopiji.

Prikladno i za:

  • Osjetljivu, vrlo suhu kožu sklonu svrbežu
  • Kožu sklonu atopiji
  • Tjeme male djece

SIGURNOST: Bez sapuna, mirisa i parabena. Ispitano pod nadzorom pedijatara. Ispitano pod nadzorom oftamologa. Visoka tolerancija. Ispitano na koži sklonoj alergijama. 

UČINKOVITOST PROIZVODA: 85% korisnika ima osjećaj nahranjene kože i primjećuje da proizvod ima učinak obnavljanja zalihe lipida u koži.

PRIMJENA: Istisnite malu količinu proizvoda LIPIKAR SYNDET AP+ na dlan. Nanesite na vlažnu kožu. Nježno umasirajte. Isperite. Ne nadražuje oči.

PAKIRANJE: 200 ml, tuba

Pročitaj više