LA ROCHE POSAY CICAPLAST BALZAM ZA USNE

La Roche-Posay

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C021652
UPC:
30106659
CICAPLAST LEVRES trenutno obnavlja i umiruje oštećene usne.
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Otkrijte naprednu njegu za osjetljive usne uz La Roche-Posay Cicaplast balzam za usne

Ovaj specijalizirani proizvod donosi revoluciju u obnavljanju i smirivanju ispucalih, nadraženih usana zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli i inovativnoj tehnologiji. 

Ključne prednosti Cicaplast Levres balzama za usne:

  • Inovativna barijerna tekstura: Opremljen zaštitnom teksturom, CICAPLAST balzam za usne pruža izolaciju od vanjskih štetnih utjecaja, trenutačno obnavlja i umiruje vaše usne.
  • MP-lipidi za dubinsku obnovu: Zahvaljujući inovaciji MP-lipida, ovaj balzam pomaže u obnovi zaštitnog sloja kože na više razina, a kombinacija s 5% pantenolom donosi trenutačno olakšanje i dugotrajnu udobnost.
  • Dokazana učinkovitost: Testiran na pacijentima koji uzimaju izotretinoin, poznat po uzrokovanju suhoće kože, ovaj balzam se pokazao učinkovitim u ograničavanju dehidracije, obnavljanju zaštitnog sloja kože i pružanju trenutačnog umirenja.

Primjena:

Neovisno o potrebi, nanesite CICAPLAST balzam za usne koliko često je potrebno, pružajući vašim usnama kontinuiranu zaštitu i obnovu.

Pakiranje:

Cicaplast balzam dolazi u praktičnoj tubi od 7.5 ml, savršenoj za korištenje u svim uvjetima i uvijek pri ruci kada vam je potrebna brza pomoć za suhe i ispucane usne.

Neka vaše usne budu glatke, obnovljene i zaštićene uz LA ROCHE-POSAY CICAPLAST, balzam koji donosi naprednu njegu za vaše usne, potvrđenu dermatološkim testiranjem. ✨