Besplatna dostava
503,13 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Filorga Iso Structure je krema namijenjena zreloj i opuštenoj koži, koja svojim visoko učinkovitim aktivnim sastojcima vraća čvrstoću, sprečava opuštanje te popunjava bore tako da je koža zaglađena, a konture lica redefinirane. 

Sadrži 98 sastojaka od čega je 66% aktivnih.

NCTF i hijaluronska kiselina djeluju zajedno s prekursorom laminina5 na obnovu epidermo-dermalnog spoja odgovornog za gubitak čvrstoće.

Obogaćena sjemenkama jabuke (bogatima fitohormonima) formula povećava elastičnost i podatnost epidermisa.

Cosmesotherapia: svi proizvodi iz anti-age linije Filorga sadrže NCTF kronosfere – višeslojne nanosfere koje transportiraju hijaluronsku kiselinu velike molekularne mase i NCTF kompleks od 55 sastojaka za revitalizaciju (vitamini, minerali, aminokiseline, koenzimi, nukleinske baze) u dublje slojeve gdje ih postepeno otpuštaju svojim rastvaranjem pa tako osiguravaju ciljano i dugotrajno anti-age djelovanje.

Hijaluronska kiselina i NCTF identični su onima u Filorga estetskoj mezoterapiji, stimuliraju fibroblaste i štite kožu od slobodnih radikala. 

PRIMJENA: Nanijeti ujutro na lice i vrat, preporučuje se nježno utapkati jagodicama prstiju kako bi se potaknula mikrocirkulacija. 

PAKIRANJE: 50 ml

Pročitaj više