68,72 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo

Osvježavajući sprejevi koji ne sadrže hidratantne sastojke ne mogu vezati vlagu. Čista voda brzo isparava čineći kožu sušom nego prije pri čemu ona može postati osjetljiva. Jedinstvena formula u Eucerin Hyaluron osvježavajućem spreju za lice i tijelo poboljšava hidracijski sustav kože, ravnomjerno raspoređuje vodu, zadržava vlagu te kožu čini glatkom i blistavom. Kombinacija visokokvalitetne hijaluronske kiseline i gluko-glicerola, identičnog onome iz prirode, pomaže aktivirati vlastiti sustav hidratacije kože. Vlaga raspodijeljena u kanalima aktiviranim djelovanjem gluko-glicerola prenosi vodu između stanica kože, pruža hidrataciju kože i uspostavlja ravnotežu vlage iznutra.

Sprej za lice s visoko kvalitetnom hijaluronskom kiselinom i gluko-glicerolom koji pruža trenutnu i dugotrajnu hidrataciju za glatku i blistavu kožu. Sadrži koži srodnu pH vrijednost, brzo se upija, a primjeren je za više nanošenja dnevno, za sva godišnja doba. 

NAČIN PRIMJENE: Držite sprej na 20 cm udaljenosti od kože i raspršite ga po licu, vratu i dekolteu. Izbjegavajte područje oko očiju.

PAKIRANJE: 150 ml

 

 

Pročitaj više