44,69 € | 336,72 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Anti-age Booster s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C za sve tipove kože s 3X Hyal Effect ispunjava, stimulira i štiti kožu. Anti-age inovacija u formi brzo upijajućeg boostera koji jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. 

Vitamin C snažan je antioksidant koji neutralizira slobodne radikala i jača vlastiti obrambeni sustav kože. Također je neophodan za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomažući u održavanju strukture kože i odgađanju znakova starenja. Inovativna ambalaža osigurava da se čisti vitamin C odmah, prilikom prve primjene aktivira. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste vitamin C u prahu pomiješali u serum s niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A. Formula je najučinkovitija 21 dan.

Niska molekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidant, licochalcon A, zajedno s vitaminom C neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetskim vidljivom svjetlošću HEVIS.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože i klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana, a rezultati se poboljšavaju tijekom vremena (uslijed redovite primjene).

PRIMJENA:

Čisti vitamin C je najučinkovitiji svježe aktiviran. Inovativna ambalaža omogućuje jednostavnu aktivaciju prilikom prve primjene. 

1. Skinite zaštitnu aluminijsku foliju sa dna pakiranja, a ostavite poklopac zatvoren.

2. Pritisnite gumb za aktivaciju 2-3 puta kako biste otpustili Vitamin C u emulziju.

3. Protresite ambalažu najmanje 10 sekundi kako bi se aktivirao Vitamin C

4. Uklonite poklopac vitamina C

5. Okrenite ambalažu prema dolje i pritisnite gumb za potisak te nanesite serum na lice.

PAKIRANJE: 3X8 ml

Kako koristiti Hyaluron Vitamin C Booster možete pogledati na poveznici:

https://youtu.be/-E1eAdVYvQU

Pročitaj više