227,22 kn

Kategorija: Ljepota - kozmetika

PROMOTIVNI PAKET KOJI SADRŽI EUCERIN HYALURON-FILLER ELASTICITY DNEVNU KREMU I POKLON KREMU OKO OČIJU

  • EUCERIN HYALURON-FILLER ELASTICITY DNEVNA KREMA 50ML

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna krema sa SPF15 ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože.
Jedinstvena formula pruža brojne anti-age pogodnosti. Eucerinova inovativna kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline vidljivo ispunjava duboke bore. Arktin (aktivator koji dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože) djeluje zajedno sa silimarinom (moćni antioksidans koji štiti kolagen i elastin od propadanja i poboljšava cirkulaciju na staničnoj razini). Koža postaje čvršća i zaglađenija te svježeg i sjajnog izgleda.                                                      
Dnevna krema sadrži SPF 15 i UVA filtere za dodatnu zaštitu od sunčevih zraka koje mogu produbiti bore i ubrzati proces starenja.

NAČIN PRIMJENE: Nanijeti ujutro na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte. Nježno umasirati u kožu. Izbjegavati kontakt s očima. Za najbolje rezultate Eucerin preporučuje korištenje u kombinaciji s Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity noćnom njegom i Eucerin Elasticity+Filler suhim uljem za lice.

PAKIRANJE: 50 ml

  • EUCERIN HYALURON-FILLER + ELASTICITY KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU SPF 15

Anti-age njega za područje oko očiju za zrelu kožu s UVA i UVB zaštitom

Poboljšava elastičnost kože i vidljivo ispunjava duboke bora za svježiji i mladenački izgled područja oko očiju.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity krema za područje oko očiju sa SPF 15 ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože.

Jedinstvena formula dokazano pruža brojne anti-age pogodnosti. Jedinstvena Eucerin formula s visoko i nisko molekularnom hijaluronskom kiselinom i arktinom (aktivator koji dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože) vidljivo ispunjava duboke bore za zaglađenije područje oko očiju te svježiji i odmorniji izgled kože.

SIGURNOST: Bez parfema i oftamološki testirana, primjrena je za korisnike kontaktnih leća. Klinička i dermatološka testiranja, uključujući oftamološki test, dokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost na koži.

NAČIN PRIMJENE: Nanesite ujutro i navečer na dobro očišćeno područje ispod i oko očiju. Nježno utapkajte vrhovima prstiju.

PAKIRANJE: 15 ml

 

 

Pročitaj više