105,22 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Micelarna otopina za nečistu i aknama sklonu kožu

Eucerin DERMOPURE Micelarna otopina je osvježavajuće rješenje s APG kompleksom: učinkovito, ali blago sredstvo za uklanjanje šminke, čišćenje i toniranje. Ne sadrži alkohol i nježno, ali učinkovito uklanja vodootpornu šminku bez iritiranja i narušavanja prirodnog zaštitnog sloja. Jednostavan i praktičan za upotrebu pomaže u pripremi kože za topikalnu terapiju protiv akni ili hidrataciji.                                                   

Micelarna otopina je primjerena za korištenje tijekom medicinske terapije protiv akni i u trudnoći.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA: Klinička istraživanja dokazuju dobru podnošljivost na koži i djelotvornost na nečistoj i aknama sklonoj koži. Pogodna je za osjetljivu kožu.

GLAVNA OTKRIĆA: Proizvod je testiran u kontroliranoj studiji među ženama u dobi od 18 do 75. Uzorak ispitanica uključuje volontere s osjetljivom kožom. Ispitanice su potvrdile sljedeće rezultate:                                                                                       

Hidratacija kože se poboljšala: Eucerin DERMOPURE Micelarna otopina ne isušuje kožu, a hidratacija kože značajno se povećala nakon tjedna redovitog korištenja.                 Dokazano je primjerena za osjetljivu kožu, uključujući i osjetljivu kožu oko očiju. Također, dokazano je da je proizvod siguran za oči i za osobe koje nose kontaktne leće.    

PAKIRANJE: 400 ML

Pročitaj više