107,09 kn

Kategorija: Ljepota - kozmetika

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je osmišljen za korištenje u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu kako bi korijen kose ojačao i podržao njegovu opskrbu energijom.

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je dizajniran za osobe s oštećenjem kose uzrokovanog nasljednim gubitkom kose (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena).

Sadrži dvije aktivne tvari koje se prirodno nalaze u tijelu, karnitin i kreatin kako bi ojačao korijen kose. Kada se koristi u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu, snažan duo pomaže u jačanju korijena podržavajući njegovu opskrbu energijom.

SIGURNOST: Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju učinkovitost i jako dobru podnošljivost.Primjeren je za korištenje na osjetljivom vlasištu i kod osoba sa stanjenom kosom uzrokovanom nasljednim čimbenikom.

NAČIN PRIMJENE: Umasirajte šampon u vlažnu kosu. Ostavite da se upije prije temeljitog ispiranja. Primjeren za svakodnevnu uporabu.

PAKIRANJE: 250 ml

Pročitaj više