203,15 kn 142,20 kn

Kategorija: Ljepota - kozmetika

Eucerin AtopiControl Akut krema za njegu kože sklone crvenilu zahvaljujući svojim njegujućim svojstvima prekida začarani krug izbijanja osipa koji svrbi. Njezina njegujuća svojstva pomažu u smanjenju korištenja hidrokortizona tijekom odabira osipa. Jedna klinička studija pokazuje da svojstva AtopiControl Akut kreme za njegu kože sklone crvenilu imaju sličan pozitivan utjecaj na izgled kože kod atopijskog dermatitisa kao i primjena 1% -tne kreme na bazi hidrokortizone AtopiControl Akut krema nije lijek i ne služi kao nadomjestak bilo kojem lijeku.

PRIMJENA:

Nanesite na zahvaćenim područjima koliko je potrebno za intenzivno njegovu, umirenu i nahranjenu kožu. Eucerin AtopiControl Akut krema za njegu kože sklone crvenilu sadrži jedinstveni kompleks koji uključuje regeneriranje omega-6 masnih kiselina (ulje noćurka i ulje sjemenke grožđa), ljekovitost licochalcon A (ekstrakt korijena sladića), dekandiol koji djeluje antibakterijski i mentoksipropandiol. Klinički i dermatološki je dokazana usklađenost ove kreme s kožom u fazi atopijskog dermatitisa kod odraslih, djece i dojenčadi starije od 3 mjeseca.

Nanesite koliko god često bude potrebno na oštećenim područjima tijekom akutne faze. Povremeno se može pojaviti osjećaj hladnoće ili laganog pečenja.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA: Kliničke i dermatološke studije pokazuju odličnu podnošljivost na koži kod pacijenata s atopičnim kožom.

GLAVNA OTKRIĆA

  • Značajno smanjenje transepidermalog gubitka vode.
  • Nadraženost i crvenilo kože smiruje se i ublažava.
  • Potreba za smanjenjem pitanja smanjena je na način da se pojave osjećaji olakšanja.

PAKIRANJE: 100 ML

Pročitaj više