129,55 kn 90,68 kn

Kategorija: Ljepota - kozmetika

Eucerin AtopiControl ulje za ulje za tuširanje i kupanje za svakodnevnu uporabu

Eucerin AtopiControl ulje za pranje nježno čisti i umiruje atopičnu kožu, ublažava svrbež i sprječava daljnje isušivanje. Koristiti svakodnevno, tijekom akutne faze kao i faze bez simptoma.

Kako sadržava više od 50% omega masti i drugih prirodnih ulja, visok postotak ulja omekšava kožu i štiti je od daljnjeg isušivanja te ublažava svrbež.

Eucerin AtopiControl ulje za pranje nanosi se na mokru kožu tijekom tuširanja ili kupanja te je primjereno za odrasle, djecu i dojenčad od tri mjeseca nadalje. U slučaju korištenja za njegu dojenčadi, treba se koristiti jedino kao dodatak za kupanje.

SIGURNOST: Kako bi rizik od iritacija kože i alergija bio što manji, Eucerin AtopiControl ulje za pranje ne sadržava mirise, boje ni konzervanse. Kliničke i dermatološke studije pokazuju odličnu podnošljivost na koži pacijenata s atopičnom kožom.

NAČIN PRIMJENE: Nanijeti Eucerin AtopiControl ulje za pranje na mokru kožu. Nježno umasirati i zatim dobro isprati. Lagano tapkanjem obrisati kožu ručnikom, pritom pazeći da ne trljate kožu. Za njegu dojenčadi koristiti samo kao dodatak za kupanje.

PAKIRANJE: 400 ml

Pročitaj više