12,77 € | 96,22 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Umirujuća obnavljajuća krema za lice i tijelo

U kojim je slučajevima indicirana DEXYANE MeD krema?
Ova umirujuća obnavljajuća krema indicirana je za liječenje ekcema, uključujući atopijski ekcem, kontaktni ekcem i kronični ekcem ruku. Nastanak ekcema uzrokuje promjena kožne barijere (gornji slojevi kože) s visokim rizikom za reakcije (suhoća, nadraženost, svrbež) na alergene i nadražujuće tvari.

Kako DEXYANE MeD krema djeluje?

  1. Obnavlja promijenjenu kožnu barijeru i smanjuje suhoću kože zahvaljujući kombinaciji glicerina, karite maslaca i triglicerida
  2. Umiruje svrbež i smanjuje intenzitet upale (crvenilo i nadraženost)
  3. Štiti kožu zahvaljujući stvaranju polupropusnog filma, prema galenskoj formuli medicinskog proizvoda obogaćenoj prirodnim polisaharidima
  4. Smanjuje prianjanje bakterija (S. aureus potencijalno uključen u superinfekciju lezija)

SIGURNOST: Dokazana klinička djelotvornost: DEXYANE MeD pomaže ukloniti lezije kod ekcema i ograničava njihovo ponovno stvaranje. Krema ne stvara osjećaj ljepljivosti, lako se razmazuje, što pacijente potiče na dobru suradljivost. Koži s ekcemima vraća gipkost i podatnost. Klinički ispitana podnošljivost. Bez parabena, bez kortizona, bez mirisa. Ispitano na nikal.

NAČIN PRIMJENE: Primijeniti izravno na ekcem. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s kortikosteroidima za primjenu na kožu. Jednom ili dva puta dnevno.

POSEBNE MJERE OPREZA: Nemojte koristiti u slučaju poznate alergije na bilo koji od sastojaka. U slučaju alergijske reakcije obratite se liječniku. Izbjegavajte izravan dodir s očima kako bi se spriječila bilo kakva nadraženost. U slučaju dodira s očima odmah isperite s vodom. Ako nadražaj očiju potraje obratite se liječniku. Nemojte primijeniti ako ste trudni ili dojite. Čuvajte izvan dohvata djece. Nemojte koristiti na dijelovima tijela koje prekrivaju dječje pelene ili na sluznicama. Nemojte primijeniti na više od 30 % površine tijela. Nakon primjene pažljivo zatvorite tubu. U slučaju bilo kakvih štetnih događaja vezanih uz primjenu ovog medicinskog proizvoda, obratite se liječniku.

PAKIRANJE: 30 ml

Pročitaj više