119,90 kn 101,91 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Njega koja kožu održava zdravom kod atopijskog dermatitisa. Podupire sposobnost obnavljanja barijere kože, vraća koži vlažnost te je štiti od isušivanja. Prikladna od 1. dana života. Emulzija se lako upija u kožu i ne ostavlja ju masnom niti ljepljivom. Umiruje kožu i intenzivno je hrani. Inovativnom kombinacijom prirodnih aktivnih sastojaka razvijena je učinkovita receptura, koju potpisuje farmaceut. Ne sadrži sintetske mirise, niti eterična ulja koja bi mogla iritirati osjetljivu kožu sklonu atopiji. Emulzija miriše na "prirodno" zahvaljujući obilju biljnih ulja koja sadrži.

Dermatološki ispitana. Emulzija je nježna prema osjetljivoj i suhoj koži sklonoj atopiji, bez iritacija.

100% sastojaka odgovara standardima prirodne kozmetike; 0% parabena, alergena, parafinskog ulja, vazelina, sintetskih sastojaka

PRIMJENA: Emulzija se nanosi u tankom sloju na čistu i suhu kožu lica i tijela. Manja količina Emulzije se zagrije među dlanovima i nježnom masažom se utrlja u kožu. Na taj se način pospješuje prodiranje prirodnih aktivnih sastojaka u kožu. Primjenom dva puta dnevno (ujutro i navečer) u kratkom se vremenu korištenja postiže blagotvorni učinak na kožu opterećenu atopijskim dermatitisom. 

PAKIRANJE:150 ml

Pročitaj više