17,79 € | 134,03 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Bioderma Sensibio DS+ Gel nettoyant je nježni gel za čišćenje koji djeluje na uzroke seboroičnog dermatitisa: patologije kože koja je popraćena ljuskicama, crvenilom i iritacijama. Savršen za osjetljivu kožu, kao dodatak ili nadopuna tretmanu protiv seboroičnog dermatitisa, jer umiruje kožu poštujući njezinu ravnotežu zahvaljujući izuzetno blagoj bazi za čišćenje bez sapuna. Uz to, njegova pH vrijednost je jednaka fiziološkoj pH vrijednosti kože.

KAKO DJELUJE?
Razvijen je od strane Bioderma istraživanja, kao stručnjaka za biologiju kože. Njegova patentirana formula pomaže u ograničavanju proliferacije gljivica Malassezia, iritansa koji pogoršava stanje kože sklone crvenilu i ljuskicama, zahvaljujući svom antifungalnom djelovanju. Umirujući sastojci djeluju sinergijski kako bi umirili nadraženu kožu i umanjili crvenilo.
Sadrži dermatološki patentirani D.A.F. kompleks koji povećava prag tolerancije kože.

REZULTATI:
- Koža je savršeno očišćena - 100% (1)
- Koža je hidratizirana - 90% (1)
- Koža je ugodnija - 80% (1)

KAKO KORISTITI:
Sensibio DS+ Gel nettoyant nanesite na mokru kožu. Zapjenite i umasirajte te zatim temeljito isperite. Nakon toga nježno osušite kožu. Koristite jednom ili dva puta dnevno. Izbjegavajte kontakt s očima. Nemojte nanositi na kožu koja je očito nadražena ili oštećena. Ukoliko problemi potraju, obratite se zdravstvenom djelatniku. Pogodan je za kožu sa seboroičnim dermatitisom, posebno na specifičnim područjima lica: nos, obrve, kutovi usta i iza ušiju.
Mekana gel tekstura - Bez mirisa - Bez sapuna

DOBRO JE ZNATI:

  • Proizvedeno u Francuskoj
  • Formulirano u našem vlastitom istraživačkom laboratoriju u Aix-en-Provenceu
  • Propisano od strane dermatologa
  • Testirano pod dermatološkim nadzorom
  • Vrlo dobra tolerancija

PAKIRANJE: 200ml

Pročitaj više