175,05 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Stručnjaci Laboratorija Avène su osmislili liniju medicinske šminke, namijenjene upravo osobama s osjetljivom kožom i osjetljivim očima, kako bi spriječili osjećaj neugode i iritacije izazvane alergijskim reakcijama ili netolerancije na određene sastojke. 

Kako je kontura oka, prirodno nedovoljno zaštićena, izuzetno je podložna vanjskom utjecaju. Samo oko štiti suzna tekućina, a njezina je uloga važna i u očuvanju te prehrani same rožnice. Bilo kakva promjena izaziva suzenje oka, crvenilo, suhoću i svrbež. Osim toga, koža oko očiju četiri puta je tanja od kože na ostalim dijelovima, a ovaj dio specifičan je i po malom broju žlijezda lojnica. Ne zaboravimo, dnevno oko trepne i do 10 tisuća puta, što sve zajedno dovodi do toga da je ovaj dio izuzetno osjetljiv. Svakodnevni kontakt s mnoštvom alergena iz vana, a kad tome pridodamo neodgovarajuću šminku, ne čudi činjenica da se razvijaju vrlo burne alergijske reakcije….crvenilo, svrbež, suzenje, otekline i drugi nimalo ugodni simptomi.

Stručnjaci Laboratorija Avène koji već dugi niz godina imaju iskustva s razvojem medicinske šminke, odlučili su se i za razvoj visoko podnošljive maskare za najosjetljivije oči. Couvrance medicinska šminka, od sada je bogatija za Couvrance visokopodnošljivu crnu maskaru.

Sastojci koji se koriste u Couvrance visokopodnošljivoj maskari pažljivo su odabrani, pigmenti su pročišćeni, a maskara ne sadrži paraben, fenosksietanol, niti parfem. Visok udio glicerina omogućava gipkost i elastičnost trepavica. 

Couvrance visokopodnošljiva maskara je 3 u 1 maskara jer pojačava volumen, razdvaja i uvija vaše trepavice. Četkica je stoga zakrivljena, kako bi se omogućilo lakše nanošenje, udubljenim dijelom, nakon čega je moguće lako razdvajanje izbočenim dijelom.

PAKIRANJE: 7 ML

 

Pročitaj više