53,39 kn

Kategorija: Ljepota - kozmetika

AVENE balzam za usne s dodatkom cold kreme 4g

Proizvodi za usne s dodatkom Cold krmem namijenjeni su za izrazito oštećene i suhe usne, u slučajevima kada je suhoća izazvana vanjskim (sunce, hladnoća, vjetar, neodgovarajuća kozmetika ili dermatološki tretmani) ili unutarnjim čimbenicima (uzimanje nekih vrsta lijekova, dehidracija organizma, stres).

Avene Balzam za usne s dodatkom cold kreme preporuča se i kod najtežih slučajeva oštećenja usana, tzv. cheilitis. Sadrže Cold kremu koja hrani kožu te sukralfat, jedinstveni sastojak koji potiče obnavljanje i zacjeljivanje kože. Proizvodi su bogati Avène termalnom vodom koja djeluje umirujuće i antiiritacijski. Dodatak karite maslaca, prirodnog lipida, omogućuje brzo obnavljanje zaštitne barijere na usnicama i nadoknadu lipida.

PRIMJENA:

Odmah nakon nanošenja usne postaju mekane i smanjuje se neugodan osjećaj zatezanja i peckanja. Na površini ostaje nevidljivi zaštitni sloj koji štiti od vanjskih utjecaja, a usne dugo zadržavaju mekoću i punoću. Obnavljaju i njeguju oštećenu kožu usana te pružaju dugotrajnu zaštitu.

PAKIRANJE: 4 G
 

Pročitaj više