149,90 kn 119,92 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

APIVITA My Color Elixir, trajna boja za kosu, posebno je dizajnirana s fokusom na sigurnost i prirodnost boje za kosu koja se brine za prirodni balans vlasišta. U sebi sadrži organska ulja argana, ulje avokada, ulje maslina i ekstrakte meda. S inovacijom „color magnet“ koja sadrži hijaluronsku kiselinu i tri dragocjena ulja, boja za kosu potpuno prekriva sijede vlasi, jarke i dugotrajne boje bez: ppd, amonijaka, rezorcinola, alkohola, parabena, propilen glikola, sls i silikona.

SVOJSTVA:

 • APIVITA trajna boja za kosu My Color Elixir posebno je dizajnirana kako bi se usredotočila na sigurnost, prirodnost i profesionalni rezultat boje koji poštuje prirodnu ravnotežu vlasišta.
 • Nudi potpuno prekrivanje sijedih vlasi te impresivnu, živopisnu, dugotrajnu boju.
 • Obogaćena je inovativnom COLOR MAGNET formulom koja stabilizira i zadržava boju u strukturi kose.
 • Ima ugodan miris i formulu koja poštuje prirodnu ravnotežu vlasišta. Tekstura je kremasta i ne kaplje, kako bi se osigurala jednostavna primjena.
 • COLOR MAGNET INOVACIJA: Inovativni sustav koji stabilizira i brtvi boju u strukturi kose.
 • Dermatološki testirano.

PRIMJENA:

 1. Kako bi izbjegli efekt svijetlog korijena/tamnijih krajeva, ostavite smjesu na kosi samo 5 – 10 minuta, i to samo ako je boja izblijedjela. Mjesečno preporučujemo samo popravak boje na izrastu.
 2. Konačna boja kose rezultat je kombinacije postojeće boje za kosu, bilo prirodne ili obojene i nijanse boje koju ste odabrali.
 3. Ako imate pramenove, za postizanje jednolične boje može biti potrebno više od jedne primjene. Za bolju pokrivenost odaberite nijansu iz nijansi NATURAL boja (X.0). Ako su vaši pramenovi uključivali izbjeljivanje, refleksije boje koju ste odabrali možda se neće dobro prikazati. U tom slučaju izbjegavajte nijanse pepela (X.1) kao i vrlo tamne tonove.
 4. Ako koristite polovicu boje za kosu, spremite ostatak za sljedeću aplikaciju. Boja se mora nanijeti odmah nakon miješanja. Bilo koji ostatak smjese ne može se ponovno upotrijebiti. Uvjerite se da slijedite ispravan omjer miješanja (1:1.5). Svaki drugi omjer miješanja rezultirat će promjenom rezultata boje, a pokrivenost sivih vlasi neće biti zadovoljavajuća.
 5. Ako je vaša kosa kemijski tretirana (minival ili ravnanje), pričekajte 15 dana prije bojanja.
 6. Ako ste kosu obojili kanom ili polutrajnom bojom, pričekajte da se boja potpuno ispere, kako biste bili sigurni da ćete postići ravnomjeran rezultat kada ponovo obojite kosu.
Pročitaj više