Njega kose, njega lica, njega cijelog tijela!

I Vaša kosa treba beauty rutinu!

Duga ili kratka? Ovdje ne govorimo o vašoj frizuri, već o tome koliko je duga lista željenih proizvoda za njegu koji su potrebni Vašoj kosi. Suha kosa, masna kosa, ispucali vrhovi, osjetljivo vlasište, ispadanje kose, perut i ostali problemi s kojima se Vaša kosa susreće nakon izloženosti raznim utjecajima mogu nestati. Naš asortiman proizvoda odgovara svim problemima i rješava ih vrlo brzo. Uz profesionalne balzame, maske, serume, ulja i proizvode za oblikovanje Vaša kosa će ponovo biti mekana, zdrava i sjajna.

Ne pravite kompromise - izaberite najbolju njegu za lice koja će u potpunosti odgovoriti vašim potrebama!

Osnova njege lica je dobro očišćena koža, a koje ćete proizvode koristiti za njegu kože lica, ovisi o Vašim individualnim potrebama i tipu kože. Veliki izbor proizvoda za njegu lica uključuje kreme, maske i serume za njegu svih tipova kože. Za potrebe zrelije kože postoji široki asortiman anti-age proizvoda. Također, posebnu smo pažnju pridodali području oko očiju i usana, to su područja koja su najosjetljivija i trebaju posebnu njegu. Postoje kreme za oči, serumi za njegu kože oko očiju koji se bore kako bi Vaše oči izgledale uvijek sviježe. Za njegu usana možete koristiti stik za njegu usana ili balzam za usne, kako bi one ostale meke i podatne.

Njega kože cijelog tijela je potrebna svima, bez obzira koji tip kože imate!

Koža je osnova naše ljepote. Kako se prema njoj odnosimo, tako će nam i vraćati u starijim godinama. Ujedno je i naš najveći organ, naš štit cijeli život. Na njegu cijelog tijela trebamo misliti dok se tuširamo, dok se izlažemo suncu, nakon depilacije, uvijek. Dakle, koža na našim tijelima izložena je stresovima svakodnevnog života. Uz pravilu njegu ona opet može biti dubinski njegovana, hidratantna, nježna na dodir i zaštićena.

Za gospodu imamo poseban Muški kutak, gdje također mogu pronaći proizvode za njegu cijelog tijela!

Provjerite u Pogodnostima svaki mjesec aktualne akcije ljepote-kozmetike!

Mi brinemo o Vašem zdravlju i ljepoti