17,75 € | 133,74 kn

Kategorija: JAČANJE IMUNITETA

Med s koprivom i vrbovicom za prostatu – Prostamel

Posebna mješavina cvjetnog praha, korijena koprive i vrbovice koji izravno utječu na funkciju prostate; preventivno i terapijski. Uobičajeno se korijen koprive preporučuje kod adenoma prostate, akutnog ili kroničnog prostatitisa, te pomaže kod otežanog mokrenja zbog povećanja prostate. Vrbovica je dragocjena u liječenju raznih oboljenja prostate, a naročito kod upale, hipertrofije i povećane prostate. Pomaže kod oboljenja bubrega i mjehura, kao i kod tegoba s mokrenjem. Vrbovica je prirodni antiseptik, antibakterik, adstringent, antiinflamatorik, a pokazala se korisnom i u liječenju kancerogenih oboljenja.

SASTOJCI (u 100 grama):

  • livadni med 61g
  • tinktura korijena koprive 18g
  • tinktura zeleni vrbovice 6g
  • cvjetni prah 15g

NAMJENA: Pomoć pri smanjenju tegoba prostate i mokraćnih putova. Mješavina se koristi kod adenoma prostate (kod prostatitisa se uzima Uro tinktura). Kod kronične ili naglašeno otežane situacije (npr. previsoki PSA, kod maligniteta, kroničnih bakterijskih upala i sl.) preporučamo savjetovanje s proizvođačem za nadopunu terapije. Kod odraslih osoba, ovisno o životnoj dobi i složenosti poteškoća, terapija se može kombinirati s još nekim od naših pripravaka ili s klasičnom terapijom.

PRIMJENA: Od 16 god: 2 do 3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu. Uzimati poslije jela.

NAPOMENA: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije upotrebe dobro promiješati.

VAŽNO JE ZNATI:

  • Osobama alergičnim na pčelinje proizvode ne preporuča se korištenje ovog proizvoda.
  • Osobe koje prvi put koriste mješavine trebale bi tijekom prvog tjedna terapije uzimati minimalne količine preparata.

PAKIRANJE: 450 g

Pročitaj više