40,00 kn

Kategorija: DJEČJI PROGRAM

Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi posebno je formulirano i prilagođeno nježnoj dječjoj koži da bi se smanjio rizik od iritacija i preosjetljivosti. Sadrži pomno odabrane prirodne sirovine koje osjetljivoj koži pružaju hranjivu zaštitu, pa je osobito primjereno u prvim mjesecima bebinog života. Hranjivo ulje kokosa štiti kožu od isušivanja, umiruje ju i podupire njezinu prirodnu vlažnost što kožu čini mekom i baršunastom. Matična mliječ pruža koži prijeko potrebne hranjive tvari, pomaže u očuvanju njezinih obrambenih mehanizama i funkcije, te popupire sposobnost obnavljanja. Pogodno je za svakodnevnu njegu, nježno čišćenje osjetljive pelenske regije, masažu te uklanjanje i sprječavanje pojave tjemenice kod novorođenčadi. 

Matična mliječ svojim brojnim hranjivim sastojcima dokazanog biološkog učinka jača otpornost i pomaže u očuvanju obrambenih mehanizama kože. Sprječava pojavu oštećenja, pomaže u obnovi kože, a antibakterijskim i regenerativnim djelovanjem pospješuje njezin oporavak kod već postojećih oštećenja i iritacija.

Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi ne sadrži umjetne boje, konzervanse ni mirise, niti za dječju kožu neprikladna mineralna ulja. 

PAKIRANJE: Boca sadrži 150 ml ulja. 

Pročitaj više