8,59 € | 64,71 kn

Kategorija: DJEČJI PROGRAM

Tekući dodatak prehrani sa željezom za naše najmlađe.

Salvit Fervit željezo ima visoku koncentraciju željeza, visoku bioraspoloživost i stabilnost.

Željezo doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, te pomaže normalnom kognitivnom razvoju djece. Salvit Fervit Ima izuzetno dobru podnošljivost i ne izaziva metalni okus u ustima niti bojenje zubi. Velika prednost Salvit Fervit željeza je da se može miješati u hranu i piće, uključujući sve mliječne proizvode.

SASTOJCI: srednjelančani trigliceridi, željezo (željezov saharat, kao AB Fortis® mikroenkapsulirano željezo).

  • AB-Fortis® je mikroenkapsulirani oblik željezovog saharata dobiven patentiranim postupkom koji osigurava visoku stabilnost, nemetalni okus i dobru podnošljivost željeza.

PRIMJENA:

  • Mala djeca: jednom dnevno 0,2 ml tekućine. Potrebno se prije uzimanja konzultirati sa stručnom osobom.
  • Djeca 3-12 godina: 0,6 ml tekućine; dječaci 13-16 godina: 0,8 ml tekućine; djevojčice 13-16 godina: 1 ml tekućine.

Dobro protresite proizvod prije svake upotrebe. Nakon što ste protresli proizvod tekućina će potamniti. Proizvod se konzumira direktno na žličicu, sa sokom ili drugom tekućinom koja ne sadrži vlakna.

UPOZORENJE: Proizvod ne koristiti s drugim dodacima prehrani i lijekovima koji sadrže željezo. Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25°C. Nakon otvaranja, proizvod pažljivo zatvoriti i čuvati u hladnjaku. Konzumirati u roku 60 dana od otvaranja.

PAKIRANJE: 30 ml 

Pročitaj više