MUSTELA STELATOPIA EMOLIJENTNI BALZAM 200 ML

MUSTELA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C021429
UPC:
3504105028978
STELATOPIA balzam je posebno oblikovan za iznimno suhu kožu i kožu sklonu ekcemu.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

STELATOPIA balzam je posebno oblikovan za iznimno suhu kožu i kožu sklonu ekcemu. Obnavlja udio lipida i umiruje kožu inovativnom kombinacijom sastojaka prirodnog porijekla:

Osjećaji svrbeža i iritacija su umireni od prvog nanošenja zahvaljujući hranjivoj i zaštitnoj teksturi balzama i oleodestilatu suncokreta, patentiranom aktivnom sastojku prirodnog porijekla.

Lipidi u koži su obnovljeni djelovanjem Aktivne Relipidacije, patentiranog procesa koji prirodno stimulira proizvodnju lipida koji sačinjavaju zaštitnu kožnu barijeru koja ne funkcionira pravilno u koži sklonoj ekcemu. Čak i najsuša koža je intenzivno nahranjena, te su joj vraćeni mekoća i podatnost.

AKTIVNI SASTOJCI: 

  • Oleodestilat suncokreta: umiruje kožu, stimulira sintezu ključnih lipida u epidermisu. Ulje šljive: omekšava.

NAMJENA: Za izuzetno suhu kožu i kožu sklonu atopijskom dermatitisu kod novorođenčadi, dojenčadi i djece. Umiruje i hidratizira suhu kožu odmah nakon nanošenja: brzo uklanja iritacije, grebanje i svrbež. Čak i najisušenija koža postaje mekana i nahranjena zahvaljujući kombinaciji bogate teksture balzama i patentiranog aktivnog sastojka: destilata ulja suncokreta. Restrukturira kožu zahvaljujući procesu aktivne nadoknade lipida, koji se temelji na stimulaciji proizvodnje lipida odgovornih za izgradnju zaštitne barijere.

SIGURNOST: Hipoalergena formula visoke podnošljivosti. Dermatološki testirano pod nadzorom pedijatra za optimalnu sigurnost. 0% parabena, ftalata, fenoksietanola, alkohol klorfenezina, esencijalnih ulja, parfema, sapuna, bojila.

PRIMJENA: Nanijeti najmanje dva puta dnevno na čistu i suhu kožu lica i tijela. Ne nanositi na otvorene lezije. Preporuča se koristiti u kombinaciji s ostalim proizvodima iz linije Stelatopia.

PAKIRANJE: tuba, 200 ml