8,76 € | 66,00 kn

Kategorija: DJEČJI PROGRAM

Dizajnirano za manje gutanje zraka: 

  • Mlijeko zadržava unutra, a zrak vani, pa je hranjenje u uspravnom položaju olakšano

Sisač ostaje pun mlijeka, čak i kada je bočica u vodoravnom položaju, tako da dijete može piti u prirodnijem, uspravnom položaju. To može pomoći u smanjenju refluksa, gutanju zraka, te učiniti vrijeme hranjenja ugodnijim za Vas i Vaše dijete.

  • Sisač ostaje pun mlijeka, a ne zraka

Jedinstveni ventilski umetak AirFree odvlači zrak dalje od sisača pa dijete guta manje zraka dok pije. To može pomoći u smanjenju problema uzrokovanih hranjenjem, kao što su kolike, refluks i nadutost. Klinički dokazano smanjuje kolike i nemir:

  • Sustav za sprječavanje kolika dokazano smanjuje kolike i nemir

Klinička istraživanja pokazala su da Philips Avent bočica smanjuje kolike i nemir. Kako? Ventil u sisaču sprječava nakupljanje vakuuma dok dijete pije, omogućujući neometano hranjenje. To može pomoću u smanjenju kolika, nadutosti, pljuckanja i podrigivanja. 

Jednostavno za uporabu – i čišćenje:

  • Lako čišćenje i sastavljanje jer se ventilski umetak AirFree sastoji od jednog dijela

Ventilski umetak AirFree lako se može sastaviti s bilo kojom Philips Avent bočicom za sprječavanje kolika. Osim toga, čišćenje je jednostavno zahvaljujući širokom grlu bočice i samo nekoliko dijelova.

  • Jednostavan za uporabu

PRIMJENA: Kako biste započeli, napunite bočicu mlijekom, postavite ventilski umetak AirFree preko ruba i postavite sisač. Bočicu jednom nagnite prema dolje kako biste napunili sisač i spremni ste. Prilikom hranjenja pazite da ventilski umetak AirFree bude na vrhu. Sisač ostaje pun mlijeka, čak i u vodoravnom položaju, za lakše hranjenje u uspravnom položaju.

  • Oblik sisača dizajniran je za sigurno zahvaćanje

Oblik sisača omogućuje sigurno zahvaćanje, a rebrasta tekstura pomaže u sprječavanju savijanja kako bi hranjenje bilo neometano i ugodno. 

Dodatne prednost: Upotrebljavajte bočicu s ventilskim umetkom AirFree ili bez njega-

PAKIRANJE: 125 ml

 

 

 

Pročitaj više