90,84 kn

Kategorija: DJEČJI PROGRAM

A-derma Dermalibour+ obnavljajuća krema s ekstraktom izdanaka Rhealba zobi, cinkovim oksidom i sulfatom te bakrovim sulfatom olakšava, obnavlja i pročišćava iritiranu i oštećenu kožu.

Idealna je za manje, svakodnevne dermatološke probleme cijele obitelji kao što su iritacije oko usta, suha područja, pelenski osip, iritacije ruku… Umiruje intenzivno i trenutno, obnavlja kožu nakon 4 dana, pročišćava iritirana područja i reducira proliferaciju bakterija (kompleks Cu-Zn). Osjećaj nelagode nestaje nakon prve primjene, a krema ne ostavlja bijeli trag i vodootporna je.

Namijenjena je za njegu lica, tijela i vanjskih sluznica dojenčadi, djece i odraslih (visoka pedijatrijska podnošljivost).

SIGURNOST: Bez parfema. Vodootporno. Nekomedogeno. Formula ispitana pod nadzorom dermatologa, pedijatara, ginekologa i oftalmologa. Razvijeno kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum. 

PRIMJENA: Krema se primjenjuje 2 do 3 puta dnevno na iritirana područja, nakon čišćenja kože Dermalibour+ pjenušavim gelom i sušenja.

PAKIRANJE: 50 mL

Pročitaj više