4,86 € | 36,62 kn
4,13 € | 31,12 kn

Kategorija: COVID-19

COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test Kit (Colloidal Gold) – Saliva se upotrebljava za in vitro kvalitativnu detekciju antigena virusa SARSCoV-2 u uzorku sline čovjeka. Namijenjen je laicima za osobnu upotrebu u svrhu izvođenja brzog testa na novi koronavirus.

Moguce je testiranje simptomatskih i asimptomatskih infekcija.

Sadržaj Pakiranja Covid-19 (Sars-cov-2) Antigen Test Kit (Colloidal Gold) – Saliva:

 • Brza SARS-CoV-2 antigen testna kartica (pakirana u folija vrecici)
 • Sterilni bris
 • Tuba za ekstrakciju
 • Otopina za ekstrakciju uzoraka
 • Upute za uporabu (ovaj letak)
 • Stalak za tubu

UPUTE:

 1. Otvorite pakiranje i izvadite napravu za testiranje. Pronađite okno za promatranje i otvor za uzorak (S). Trebalo bi ga iskoristiti unutar jednog sata.
 2. Odvrnite poklopac epruvete za ekstrakciju u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Prstom pritisnite prethodno izrezan krug, napravite otvor na vanjskoj kutiji i u njega umetnite dno epruvete za ekstrakciju antigena.
 3. Izvadite sterilizirani štapić za uzimanje brisa iz ambalaže. Umetnite mekani vrh steriliziranog tupfera u usta, aktivno uzmajte bris unutrašnje strane usta i jezika kako biste prikupili slinu, otprilike 30-60 sekundi dok se mekani vrh ne napuni slinom.
 4. Uzorak brisa stavite u epruvetu za ekstrakciju, rotirajte štapić oko 10 sekundi, zatim pritisnite vrh štapića uz stijenku epruvete tri puta da bi se otpustio antigen u štapiću.
 5. Okrenite poklopac epruvete za ekstrakciju u smjeru kazaljke na satu. Odvrnite mali bijeli poklopac navrhu epruvete za ekstrakciju. Epruvetu okrenite u okomit položaj i zatim dvije kapljice uzorka dodajte u otvor za uzorak (S).
 6. Pokrenite sat. Rezultat je spreman za 15 minuta. Ne očitavajte rezultat nakon više od 30 minuta.
 7. Sve iskorištene materijale spremite u isporučenu vrećicu za ispravno odlaganje. Komplet za testiranjemože se odložiti s uobičajenim kućanskim otpadomu skladu s primjenjivim lokalnim propisima.

PAKIRANJE: 5 antigenskih testova

Pročitaj više