100,75 kn

Kategorija: Bio kozmetika

Lilly of the desert proizvodi najpoznatiju svjetsku aloe veru koja se diljem svijeta cijeni zbog iznimne organske kvalitete i sofisticiranog načina proizvodnje koji omogućava očuvanje svih blagotvornih sastojaka. 

Aloe vera gel sadrži više od 200 biološki aktivnih komponenti kao što su vitamini, enzimi, aminokiseline i polisaharidi koji se prirodno nalaze u aloe veri i osiguravaju dragocjene tvari za naš organizam.

Ova svestrana biljka najpoznatija je i najvrjednija po sposobnosti koja tijelu omogućuje povećanu apsorpciju nutrijenata i dodataka prehrani.

Razne dobrobiti aloe vere predmet su mnogobrojnih znanstvenih istraživanja kojima se ispituje njezin utjecaj na imunitet, regulaciju šećera u krvi, menstrualnih tegoba, smanjenje simptoma umora, ali i kao podrška probavnom sustavu. 

SASTOJCI: Filtrirani sok cijelog lista aloe vera* 98%, AloesorbTM (polisaharid visoke molekulske mase dobiven iz unutarnjeg dijela lista aloe vera*), zgušnjivač: karagenan, regulator kiselosti: limunska kiselina, konzervans: kalijev sorbat. *ekološki uzgoj. Proizvod je prirodnog podrijetla pa boja proizvoda može varirati.

PRIMJENA: Preporučuje se popiti 30 minuta prije obroka 4 žlice (cca 60 ml) čistog gela ili pomiješanog s hladnim napitkom. Dnevno konzumirati do 240 ml. Namijenjeno za odrasle i djecu stariju od 13 godina.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku od 5 – 6 mjeseci. 

PAKIRANJE: 946ml

Pročitaj više