BIO KERNNEL TINKTURA VRBOVICA 50ML

KERNNEL

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C043074
UPC:
3859893018169
Upit o dodatnim količinama

Doprinosi normalnom funkcioniranju prostate.

Trajna biljka s uspravnom okruglom i nerazgranatom stabljikom koja naraste i do jednog metra. Listovi su dugi jajastog oblika, na vrhu zašiljeni. Cvijet sa 4 latice je bjeloružičast i crven, a cvate na samom vrhu sjemenskih ljusaka. Podanak je jako razvijen, s puno vriježa. Plod je tobolac, dugog i uskog oblika.

Vrijeme cvatnje: srpanj-rujan. Miris i okus: miriše po travi, gorka je okusa. Stanište: Raste na šumskim čistinama, sječama, paljevinama, među borovima, uz šumske putove, u crnogoričnim ili u listopadnim šumama. Voli svježa hrajiva tla bogata dušikom. Branje i prerada: sakupljaju se listovi ili cijela biljka u cvatu.

  • Moguće sinergije: Kopriva
  • Organski
  • Pogodno za vegane

SASTOJCI: vodeno alkoholni ekstrakt nadzemnog dijela biljke vrbovica* (Epilobium parviflorum) 55% v/v. *iz ekološkog uzgoja. Sastojci u dnevnoj dozi (= 90 kapi): odgovara približno 405 mg biljne droge (nadzemni dio). Uputa za upotrebu: popijte 3 puta dnevno po 30 kapi razblaženo u 1 dl vode. 

Koristiti samo u razrjeđenom obliku prema uputi. Upozorenja: osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. 

PAKIRANJE: 50ml