37,15 € | 279,91 kn

Kategorija: Bio dodaci prehrani

DHA (dokozaheksaenska kiselina) doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i normalnog vida. Royal Green ulje algi je 100% veganski dodatak prehrani iz mikroalge Schizochytrium sp. koja se uzgaja u zaštićenom i nezagađenom okolišu. Budući da ulje algi nije ribljeg porijekla, u potpunosti je zaštićeno od mogućeg zagađenja iz oceana. 

Unos dokozaheksaenske kiseline (DHA) tijekom trudnoće i dojenja pridonosi normalnom razvoju mozga i očiju kod fetusa i dojenčadi. Uzimanje ulja algi se, osim trudnicama i dojiljama, preporučuje i starijim osobama te vegetarijancima i veganima. 

SASTOJCI: ulje dobiveno iz mikroalge Schizochytrium sp.,voda, suncokretovo ulje, kukuruzni škrob, tvar za zadržavanje vlage: glicerin i sorbitol, zgušnjivač: karagenan, antioksidansi: askorbil palmitat i tokoferoli, aroma, suncokretov lecitin, bojilo: beta karoten i karamel.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 kapsula): ulje dobiveno iz mikroalge Schizochytrium sp. 600 mg, prirodno sadrži dokosaheksaensku kiselinu (DHA) 200 mg. 

PRIMJENA: Preporučuje se popiti 1 kapsulu dnevno uz obrok.

Upozorenje: osobe koje uzimaju lijekove, trudnice i dojilje trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. 

Pogodno za vegane

Pročitaj više