11,74 € | 88,46 kn

Kategorija: Uši i gnjide

Sumifen šampon sprječava pojavu ušiju i gnjida te ih brzo i učinkovito uništava

Prikladan je i kao prevencija i tako umanjuje mogućnost pojave ušiju i gnjida kod nezaraženih članova obitelji. Djelotvoran je i kod ušiju glave kao i kod stidnih ušiju.

100 ml šampona sadrži 3,0 g Quassia Vinegara, aktivnog kompleksa biljnog porijekla koji je netoksičan i izuzetno učinkovit. Kombinacija je octa, quisinoida iz tropske biljke Quassia amara te ekstrakata marelice, jabuke i breskve. Ocat je otapalo prirodnog porijekla koji sprječava prijanjanje gnjida na kosu. Quisinoidi sprječavaju stvaranje hitinske ovojnice gnjida. Ekstrakti marelice, jabuke i breskve imaju svojstva kondicioniranja i ovlaživanja, a pomažu kod otapanja hitina koji štiti gnjide.

NAČIN PRIMJENE: 
Tretman: Kosu dobro namočiti toplom vodom. Nanesite dovoljnu količinu šampona i dobro je utrljajte u kosu i vlasište, tako da su kosa i vlasište, a pogotovo područje iza uha, natopljeni šamponom i da se stvori bogata pjena. Kosu i vlasište trljajte 3-5 minuta, a zatim dobro isperite toplom vodom. Ponovite još jednom šamponiranje i ispiranje. Priloženim gustim češljem iz vlažne kose pažljivo iščešljajte uginule uši i gnjide. Ponovite postupak nakon dva dana i ponavljajte ga 2 tjedna.
Prevencija: Preporučuje se Sumifen šampon koristiti kod svih članova obitelji, također kroz 2 tjedna. Potrebno je šamponom oprati i češljeve i četke za kosu, a ručnike i posteljinu oprati na visokim temperaturama.
Pri pojavi stidnih ušiju sa zahvaćenim se predjelom postupa na isti način, imajući na umu i mjere opreza.

UPOZORENJE: Samo za vanjsku primjenu. Šampon Sumifen ne koristiti ukoliko je koža ozlijeđena ili akutno upaljena, tada se posavjetujte s liječnikom. Pri upotrebi Sumifen šampona treba zaštiti sluznicu očiju, usta i nosa da ne dođu u dodir sa šamponom. Ako se to ipak desi, šampon treba odmah isprati s mnogo tople vode. Ako se šampon slučajno proguta, treba potražiti liječničku pomoć.Ako se tijekom uporabe šampona pojave znakovi preosjetljivosti, upotrebu treba prekinuti i posavjetovati se s liječnikom. Čuvati na mjestu nedostupnom djeci. Nakon upotrebe bacite bočicu.

PAKIRANJE: 150 ML

Pročitaj više