1.184,99 kn

Kategorija: Pomagala za dojenje

Električna prsna izdajalica, NATURAL ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mlijeka izravno iz dojke u bočicu, čak i kada sjedite uspravno. To znači da prilikom izdajanja možete udobnije sjediti i ne morate se naginjati naprijed kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada udobno sjedite i kada ste opušteni tijekom izdajanja, mlijeko lakše protječe.
Naš masažni jastučić ima novu meku baršunastu teksturu koja pruža osjećaj topline na koži radi nježne stimulacije protoka mlijeka. Tijekom izdajanja nježno oponaša bebino sisanje kako bi se potaknulo prirodno otpuštanje mlijeka, a učinkovitost je klinički dokazana. Meki masažni jastučić dizajniran je za udobno pristajanje većini majki. Ako vam bude potreban, veći masažni jastučić može se kupiti zasebno.
Električna izdajalica, NATURAL idealna je ako često izdajate mlijeko i cijenite kompaktnost. Njome se lako može rukovati jednom rukom. Kada uključite izdajalicu, ona automatski starta u modu za stimulaciju izdajanja i početka protoka mlijeka. Tada možete izabrati između 3 postavke kako bi učinili protok mlijeka najugodnijim za Vas.

Pročitaj više