Pharmaceris E Emotopic formula 3u1 za tijelo 500ml

PHARMACERIS

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C042605
UPC:
5900717972841
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Preporučuje se za svakodnevnu njegu kronično suhe i atopične kože.

Preporučuje se za problematičnu suhu kožu i kožu s raznim oblicima ekcema: atopijskim, kontaktnim, alergijskim i psorijatičnim, kao i za kožu s pojačanim svrbežom.

Nema dobnog ograničenja. Formula 3u1 regulira regenerativne procese u epidermi, smanjujući njezino pretjerano ljuštenje.
Visok udio lipida od 18% i emolijens od 32% nadoknađuje nedostatak lipida u međustaničnom prostoru, jačajući epidermu i osiguravajući njezinu odgovarajuću fiziološku kohezivnost.
Umirujuća svojstva i svojstva protiv svrbeža pružaju ulje kanole i ulje konoplje, koji su medicinski učinkoviti u njezi kože protiv kronične suhoće i atopijskog dermatitisa (AD), omogućujući dulje remisije između napadaja.

PRIMJENA: ULJANA EMULZIJA ZA KUPANJE ZA NOVOROĐENČAD, DJECU I ODRASLE: Otopite 1-2 žlice proizvoda u čaši tople vode. Pomiješajte da dobijete mliječnu otopinu. Ohladite i dodajte u kupku. Nemojte koristiti dodatna sredstva za pranje. Nakon kupanja kožu nježno osušite ručnikom. Budite oprezni pri izlasku iz kade zbog njene skliske površine.

FORMULA ZA PRANJE TIJELA ZA DJECU OD 6 MJESECI STAROSTI, DJECU I ODRASLE: Nanesite malu količinu na mokru kožu i ravnomjerno rasporedite. Isperite vodom i osušite ručnikom, bez trljanja. U dodiru s vodom, formula se pretvara u nježnu, nepjenušavu, uljnu emulziju za pranje. Nema potrebe za korištenjem dodatnih sredstava za pranje.

FORMULA ZA OBNAVLJANJE LIPIDA ZA DJECU OD 6 MJESECI DOBA, DJECU I ODRASLE: Nanesite na očišćenu i suhu kožu tijela. Koristite jednom ili dva puta dnevno.

PAKIRANJE: 500ml