121,66 kn

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju

Za izrazito suhu, nadraženu kožu

Rashlađujući sprej bez vode trenutno umiruje i pruža olakšanje izrazito suhoj, gruboj i nadraženoj koži, na svim dijelovima tijela. Inovativna obnavljajuća njega idealna je za primjenu na rukama, nogama te većim i teže dostupnim dijelovima tijela gdje pruža hidrataciju i ubrzava obnavljanje. Nije za primjenu na licu. 

Sama formula obogaćena je glicerinom i pantenolom kako bi pomogla koži održati razinu vlage i potaknuti regeneraciju i obnavljanje. Bez konzervansa i mirisa, ova SOS obnavljajuća njega klinički dokazano ublažava simptome vrlo suhe kože. Koža je vidljivo obnovljena i zaštićena.

Svojstva: obnavlja i njeguje izrazito suhu, nadraženu kožu stvarajući zaštitnu barijeru za brzu regeneraciju kože.

  • Jednostavno nanošenje na veće površine tijela
  • Bez parfema i konzervansa
  • Nije komedogeno

SVOJSTVA

brzo se upija, bez mirisa, bez konzervansa, water-free, nekomedogeno, formula za lagano nanošenje sprejanjem, moisturizing, nemasna formula, pogodno za osjetljivu kožu

KLJUČNI SASTOJCI

GLICERIN

Glicerin, također poznat i pod nazivom glicerol, je humektant, što znači da pomaže u privlačenju vode i njezinu zadržavanju u koži. To ga čini vrlo djelotvornim hidratantnim preparatom, jer zaglađuje suhu kožu i pruža dugotrajnu zaštitu i njegu. Glicerol nema boje ni mirisa i ne sadržava toksične tvari.

PANTENOL

Pantenol i dekspantenol su dva naziva koja se koriste za isti sastojak. To je derivat pantotenične kiseline (kompleks vitamina B) koji ubrzava regeneraciju i obnavljanje kože. Dokazano je da redovita primjena ublažava simptome kao što su iritacije, suhoća, perutanje i crvenilo. Pantenol(dekspantenol također učinkovito vlaži kožu. Poboljšava hidrataciju u najudaljenijim slojevima kože i pomaže smanjiti gubitak vode kroz transepidermalni kanal.

Upotreba: PRIJE UPOTREBE DOBRO PROTRESTI! Ravnomjerno raspršiti po tijelu s udaljenosti od 15 cm. Nježno umasirati u kožu. Nanositi prema potrebi na zahvaćeno područje. Ne nanositi na otvorene, krvave i vlažne rane. Ne prskati direktno u lice. Izbjegavati dugotrajno prskanje i udisanje. Nakon upotrebe prebrisati mlaznicu.

Rezultat: Koža je vidljivo regenerirana, zaštićena i obnovljena.

Vrlo dobra učinkovitost i podnošljivost na izrazito suhoj i nadraženoj koži.

PAKIRANJE: 250 ml

Pročitaj više