73,38 kn

A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju je dermopedijatrijski proizvod namijenjen svakodnevnoj njezi pelenske regije. U kombinaciji s odgovarajućim higijenskim sredstvom (A-DERMA PRIMALBA blagi gel za pranje ili A-DERMA PRIMALBA blago mlijeko za čišćenje) čini bebinu kožu glatkom i štiti je od pojave pelenskog osipa. Ovaj zaštitni učinak ostvaruje se na 2 načina – mehanički (neokluzivni film) i djelovanjem aktivnih sastojaka.

A-DERMA PRIMALBA krema sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, koji ima protuupalno, umirujuće, omekšavajuće i zacjeljujuće djelovanje. Cink oksid štiti osjetljivu dječju kožu (antiseptički učinak)dok bakar sulfat ima antibakterijsko djelovanje i inhibira aktivnost ureaze (enzima) te tako održava uravnotežen pH. Maslinovo ulje obnavlja i hrani kožu, a vitamin E ostvaruje antioksidativno djelovanje.

A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju osim toga, formira neokluzivni zaštitni sloj na koži i sprječava penetraciju ureje (uobičajene paste za pelensku regiju su u ispitivanjima pokazale da upijaju urin te ga na kraju dovode u kontakt s kožom, što omogućuje povećanje penetracije ureje u epidermis i dermis).  A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju ne sadrži parfeme. Koriste se posebno odabrani dopušteni konzervansi, koji poštuju A-DERMINU Povelju o dermopedijatrijskoj sigurnosti. Ne ostavlja masan i ljepljiv trag. Preporučuje se u kombinaciji s odgovarajućim higijenskim sredstvom.

NAČIN PRIMJENE: Nanijeti u debelom sloju kod svake promjene pelene dok osip ne nestane. Može se koristiti svakodnevno, za prevenciju pojave pelenskog osipa.

PAKIRANJE: Tuba, 100 ml

Pročitaj više