9,57 € | 72,11 kn

Kategorija: Higijena nosa

Sinomarin® Babies je 100% prirodan, klinički dokazan nazalni dekongestiv. To je hipertonična otopina morske vode (2.3% NaCl), bogata blagotvornim morskim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima). Sinomarin® Babies ublažava začepljenost nosa (nazalnu kongestiju) i povećan tlak u sinusima putem prirodnog mehanizma osmoze. Osim toga, Sinomarin® Babies pomaže navlažiti i očistiti nosne šupljine, odstranjujući nakupljenu sluz, kruste, prašinu, ostatke, nečistoće, alergene i infektivne tvari.

Morska voda korištena za Sinomarin® prikupljena je iz zaljeva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama čime se dobiva morska voda garantirane kvalitete. Vodu pomno kontrolira Francuska uprava za vode, a zadovoljava i standarde Francuskog ministarstva zdravlja.

NAČIN PRIMJENE:

  1. Obrišite bebin nos prije primjene Sinomarin® Babies
  2. S trake strgajte jednu bočicu
  3. Zakrenite vrh kako biste otvorili bočicu
  4. Bebu postavite u polegnuti položaj, okrećući joj glavu u desnu stranu
  5. Vrh bočice pažljivo umetnite u lijevu nosnicu i pritisnite kako bi otpustili željenu količinu
  6. Bebinu glavu okrenite na suprotnu stranu te ponovite primjenu u drugoj nosnici
  7. Po potrebi postupak ponovite
  8. Uklonite bočicu iz bebine nosnice, vratite bebu u uspravan položaj, ostavljajući otopinu da djeluje nekoliko sekundi, a zatim obrišite bebin nos ili upotrijebite aspirator za uklanjanje sluzi

PAKIRANJE: 18X5 ML

Pročitaj više