0,00 kn

Proizvod trenutno nije dostupan

Pošalji upit o dostupnosti na info@eljekarna24.hr ili nazovi 099/260-2793

Kategorija: Dječja oprema

Ovaj grijač za bočice osigurava pažljivo i ravnomjerno zagrijavanje, u roku od samo 3 minute*,a obuhvaća praktičnu postavku odmrzavanja i odlično će izgledati u Vašoj kuhinji!
Zagrijava ravnomjerno. Bez vrućih mjesta u izdojenom mlijeku zbog toga što mlijeko za vrijeme zagrijavanja neprestano kruži.
Bočica je spremna za 3 minute! Brzo zagrijavanje 150 ml / 5 oz mlijeka u svega 3 minute*
Mlijeko u grijaču za bočice možete odmrznuti sigurno i pažljivo, istovremeno provodeći vrijeme sa svojom bebom. Postupak je praktičniji od odmrzavanja pod mlazom vode i brži od odmrzavanja u hladnjaku. Što je najvažnije, sigurniji je od odmrzavanja u mikrovalnoj pećnici.
Uređaj ima i postavku za brzo zagrijavanje dječje hrane. Jednim okretom gumba uključite grijač za bočice i jednostavno odaberite odgovarajuću postavku.
Kompatibilnost s cijelim Philips AVENT asortimanom. U kombinaciji s ovim grijačem za bočice možete koristiti sve spremnike za dječju hranu i bočice tvrtke Philips AVENT.
"Tablica vremena zagrijavanja" sadrži vremena za zagrijavanje mlijeka. Na ambalaži grijača za bočice nalazi se odvojiva "Tablica vremena zagrijavanja" koju možete držati u blizini uređaja kako biste uvijek pri ruci imali odgovarajuća vremena za zagrijavanje.

Pročitaj više