NOVALAC 1 400 G

NOVALAC

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C005656
UPC:
3831061010830
Novalac 1 početna mliječna hrana za dojenčad od rođenja do 6. mjeseca života ako ih mame ne doje ili ih samo djelomično doje.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Novalac 1, početna mliječna hrana za dojenčad, 400 g

Novalac 1 početna mliječna hrana za dojenčad od rođenja do 6. mjeseca života ako ih mame ne doje ili ih samo djelomično doje.

Novalac 1 početna mliječna hrana najbolji je izbor za dojenčad od rođenja do 6. mjeseca života ako ih mame ne doje ili ih samo djelomično doje. Novalac formule za dojenčad pažljivo su prilagođene potrebama i dobi djece.

Univerzalna početna mliječna hrana Novalac 1 zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčeta od rođenja do navršenog 6. mjeseca.

Sadržava sve bjelančevine, masti, ugljikohidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su dojenčetu potrebni za zdrav razvoj i rast.

Novalac 1 sadrži omega-3 masne kiseline DHA i ARA, prilagođen je sadržaj nekih vitamina i minerala. Mliječna hrana Novalac sada sadržava još više vitamina D, K, B1, B2, B6 i folata. Nova mliječna hrana tako je još više prilagođena potrebama dojenčadi. Kao roditelji moći ćete primijetiti promjene sastava tako da će mlijeko u prahu imati malo drukčiju boju, teksturu, miris ili okus. Mlijeko će se možda malo drukčije otapati ili pjeniti pri pripremi. Budite mirni, to je sasvim normalno i nikako ne utječe na sigurnost ili kvalitetu proizvoda. Vjerujemo da će se i vaša beba brzo naviknuti na obogaćen okus.

Novalac 1 dio je velike skupine proizvoda koji su prilagođeni dojenčadi pažljivo odabranim sastojcima i kontroliranom kvalitetom. Nakon navršenog 6. mjeseca života savjetujemo prijelaz na prijelaznu hranu za dojenčad Novalac 2.

Primjena:

  • Prije pripreme svakog obroka operite ruke.
  • Bočicu i poklopac s dudom prokuhajte u vodi. Neka ključa barem pet minuta.
  • Vodu za pripremu obroka prokuhajte u pokrivenom lončiću. Neka ključa barem pet minuta.
  • Vodu u lončiću ohladite na 40 °C i prelijte je u bočicu.
  • Pomoću priložene mjerice uspite u bočicu propisani broj mjerica.
  • Bočicu zatvorite i dobro promućkajte da se prašak potpuno otopi.
  • Pripremljeni obrok ohladite do mlakog (37 °C), odnosno dok na koži ne osjetite ni hladno ni toplo.

Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena mjerica sadrži 4,3 g mliječne hrane Novalac 1. Jednu mjericu otopite u 30 ml vode.
Dnevnu količinu hrane i broj obroka treba prilagoditi starosti i potrebama dojenčeta.

Pakiranje: limenka, 400g