68,48 kn

Kategorija: Dječja hrana

NAN Sensitive  - od rođenja nadalje, koristi se kod dojenačkih grčeva, kolika i drugih manjih probavnih tegoba djeteta. Ima posebnu medicinsku namjenu za dijetalnu prehranu dojenčadi u slučaju manjih nespecifičnih gastrointestinalnih poremećaja (dojenačke kolike, nadutost, abdominalni grčevi, konstipacije).

HA - hipoalergeni proizvod  - sadrži visoko kvalitetne hipoalergene bjelančevine (proteine) dobivene posebnim postupkom hidrolize koji značajno smanjuje alergeni potencijal kravljeg mlijeka razgradnjom na manje komponente i zato se može koristiti za prevenciju alergija.

NAN Sensitive ima smanjeni sadržaj laktoze, koji dokazano olakšava probavu u slučajevima prolaznog nedostataka laktaze, koja je uobičajena u novorođenčadi u prvim mjesecima života ili koja slijedi nakon akutnog proljeva. Sadrži kulturu Lactobacillus Reuteri te vitamine, minerale, željezo i cink, ali i nukleotide, taurin, karnitin, te esencijalne masne kiseline. Dodane su i posebne dugolančane masne kiseline koje sadrži i majčino mlijeko - omega 3 (DHA)  i omega 6 (ARA).

Važna napomena: Majčino mlijeko je najbolja hrana za svako dojenče. Koristite samo pod nadzorom liječnika. Proizvod je primjeren za uzimanje kao jedini izvor prehrane.

Od rođenja nadalje, sve dok se probavne smetnje ne uklone. Nakon toga preporuča se nastaviti s NAN HA 2 ukoliko dijete ima više od 6 mjeseci, ili prema preporuci zdravstvenog djelatnika.

Pakiranje: 500g

Bez glutena

Pročitaj više