60,86 kn

Kategorija: Dječja hrana

NAN HA 2 je prijelazna mliječna hrana za dojenčad s dodatkom Bifidobacterium lactis. Koristi se od 6. mjeseca nadalje, prilagođen je posebnim prehrambenim potrebama dojenčadi za ovu dob. Koristi se kao tekući dio prehrane u vrijeme i nakon perioda dohrane, u slučaju kad majka ne može dojiti. Ne smije se koristiti kao nadomjestak za majčino mlijeko tijekom prvih 6 mjeseci života, već treba biti dio raznolike prehrane. NAN HA 2  je posebno pogodan za nastavak prehrane s NAN HA 1 za dojenčad s rizikom razvoja alergija. 

HA znači da sadrži visoko kvalitetne bjelančevine (proteine) dobivene posebnim postupkom hidrolize (parcijalni hidrolizati proteina sirutke). NAN HA 2 sadrži Bifidobacterium lactis BL kulturu, sličnu onoj koja je nađena u crijevnoj flori dojene djece.

NAN HA 2 sadrži vitamine, minerale, željezo i cink te esencijalne masne kiseline (linolna i α-linolenska kiselina). Dodana je i posebna kombinacija masti bogata nezasićenim masnim kiselinama (LC-PUFA). Kao i majčino mlijeko sadrži DHA (Ω 3) i ARA (Ω 6) dugolančane polinezasićene masne kiseline.

NAN HA 2 se može koristiti kao samostalni mliječni obrok u vrijeme dohrane ili kao osnova za pripremu ukusnih kašica od žitarica te dodatak kuhanim jelima (ne smije se kuhati, već se dodaje na kraju).

Pakiranje: 400g

Pročitaj više